
Over ons
Wat ooit begon met een boterham met kaas en een flinke laag Sambal Oelek, groeide uit tot het verzorgen van onze eigen Carolina Reaper-planten. Vers geplukte pepers belanden nu direct op een zelfgemaakte pizza, waar ze perfect tot hun recht komen.
Wij geloven erin om lekker eten nét dat beetje spannender te maken. Voor sommigen misschien onvoorstelbaar, maar de groep die dit avontuur begrijpt, groeit met de dag.
Het is onze passie om die avonturen nóg onvergetelijker te maken.

Wilbur L. Scoville
Is geboren op 22 januari 1865 - 10 maart 1942 en was een
Amerikaanse scheikundige die vooral bekend is om de door hem ontwikkelde scovilleschaal.
Oorspronkelijk: The Scoville Organoleptic Test.
Hij ontwierp de test en de schaal - waarmee de heetheid van peper wordt bepaald - in 1912 voor het farmaceutisch bedrijf Parke-Davis
Hij won de Ebert-prize (1922), ontving de Remington eremedaille (1929) en een eredocotoraat aan de Columbia University (1929).

Onze missie
Onze missie bij Mr. Scoville is om de passie
voor pittig eten naar nieuwe hoogten te brengen door het leveren van
innovatieve, hoogwaardige producten die de smaakpapillen uitdagen en verrijken.
We streven ernaar om elke dag smaakliefhebbers te inspireren met onze diverse
en zorgvuldig samengestelde lijn van pittige sambals, sauzen, kruidenmixen en
meer.
Bij Mr. Scoville geloven we dat eten een avontuur is, en wij zijn er om
dat avontuur pittiger en onvergetelijker te maken

Onze visie
Bij Mr. Scoville streven we ernaar om mensen wereldwijd te verbinden door de passie voor pittig eten.
We willen de grenzen van smaak verleggen en onze klanten inspireren om nieuwe culinaire avonturen aan te gaan.
Door hoogwaardige producten en een authentieke beleving te bieden, creëren we een gemeenschap van liefhebbers die de vurige kracht van hete pepers omarmen.
Onze visie is om Mr. Scoville te positioneren als hét lifestylemerk voor pittigheid, waarbij smaak, kwaliteit en avontuur centraal staan.