Ghost Pepper Nacho recept blog post

Ghost Pepper Loaded Nacho’s – Smeltend, kruidig & pittig genieten

Zin in comfortfood dat écht pit heeft? Deze Loaded Nacho’s met Mr. Scoville Ghost Pepper Chili Saus zijn een feest op tafel. Smeltende kaas, frisse toppings en die diepe, vurige kick van de ghost pepper maken dit gerecht onvergetelijk. Perfect voor een filmavond, borrel of als ultiem partyfood.

Ingrediënten (voor 4 personen)

  • 1 zak tortillachips (naturel)
  • 150 g cheddar of geraspte kaas naar keuze
  • 1 blik kidneybonen (uitgelekt)
  • 1 rode ui, fijngesneden
  • 1 rode paprika, in blokjes
  • 1 jalapeño, in ringetjes
  • 100 g maïs (uit blik)
  • 3 eetlepels Mr. Scoville Ghost Pepper Chili Saus
  • 100 g zure room of Griekse yoghurt
  • Verse koriander (optioneel, voor garnering)
  • Guacamole of avocado in plakjes

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Spreid de tortillachips uit over een ovenschaal of bakplaat.
  3. Verdeel de kidneybonen, paprika, rode ui, maïs en jalapeño over de chips.
  4. Strooi de kaas er royaal over en bak 10 minuten, tot de kaas gesmolten is.
  5. Haal uit de oven en druppel er de Ghost Pepper Chili Saus overheen.
  6. Werk af met zure room, guacamole en eventueel verse koriander.

Serveertip

Serveer de nacho’s direct in de ovenschaal en laat iedereen dippen, delen en genieten. Voor de échte durfals: extra Ghost Pepper Saus ernaast om te dippen!

Mr. Scoville – Experience your Spiciness

Terug naar blog

Reactie plaatsen